HADEP’in söylemlerinin zehirli olduğunu vurgulayan Milletvekili Adayı Ercan; ‘’ Kamuoyunun endişelerini giderecek toplantılar yapıyoruz. HDP, Türkiye Cumhuriyet kanunları ile kurulan bir parti. Ama söylemleriyle ilgili sıkıntıları var. Söylemleri zehirli ve bu söylemleri bizim kabul etmemiz mümkün değil. İYİ partide kim siyaset yapıyorsa onlarında kabul etmesi mümkün değil. 6’lı ittifakı oluşturan partilerde HDP, hani nerde? Öyle bir şey yok. Vatandaşlarımıza da bunu söylüyoruz. Anlatınca inanıyorlar. 6lı masayı oluşturan partiler belli. Millet ittifakı iktidara geldiği zamana ülkeyi yönetecek partiler. İYİ Parti, Saadet parti, Demokratı Parti, Deva parti, Cumhuriyet partisi, Gelecek partisi. HDP bunun neresinde?’’ diye konuştu.
HÜDA – PAR’ın CUMHURİYETLE VE BAYRAKLA İLGİLİ SIKINTILARI VAR
İYİ Parti 2. sıra Milletvekili Adayı Yüksel Ercan, Cumhur ittifakının bileşenlerinden olan HÜDA PAR’la ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
HÜDA PAR, Misakı Milli sınırlarıyla sıkıntılarının olduğunu ifade eden Elazığ İYİ Parti 2. sıra Milletvekili Adayı Yüksel Ercan, vatandaşın bu konudaki endişelerini kendilerine ilettiklerini belirtti. Milletvekilli adayı Ercan; Bugün HÜDA PAR, AK Parti ile aynı listeden milletvekilleri yapılıyor. HÜDA PAR’a baktığınız zaman onlarında bir söylemi var. Vatandaş bunu televizyon ekranında söylemiyor ama bizim yüzümüze söylüyor. Biz anlatıyoruz onlara. HÜDA PAR nedir? Bayrakla, Cumhuriyetle 780 metre karelik Misakı Milli sınırlarıyla sıkıntıları var adamların. Bugün Cumhur İttifakının birleşenlerinden bir tanesi. Yansımaları bize oluyor vatandaşların. İleri zamanda yansımaları olacak’’ dedi.
KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN...
https://www.youtube.com/channel/UCBp7IrFjc8aeX GDe4LQuRcQ